Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2016, 0:50
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Netflix nám prinesie aj 5. sériu House of Cards! Stane sa z Franka Underwooda najsilnejší americký prezident?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dobrú správu však strieda zlá. Po 4 sériách opustí seriál tvorca a showrunner.

Netflix pred chvíľou potvrdil, že sa v roku 2017 dočkáme 5. série House of Cards! Predtým avizovaná 4., posledná séria, mala doraziť na jar tohto roka. Zdá sa však, že si s Frankom Underwoodom užijeme o čosi dlhšie, čo je vskutku dobrá správa, aj napriek tomu, že 3. séria už priniesla výraznejšie muchy. Budeme veriť a dúfať, že 4. nás opäť posadí na zadok takým štýlom, akým to dokáže len Underwood v podaní brilantného Kevina Spaceyho. 

Dobré správy však raz skončiť musia. V tomto prípade to bude hneď po prvom odseku. Spolu s ohlásením 5. série k nám totiž dorazila aj informácia, že sa na nej nebude podieľať tvorca, scenárista a showrunner seriálu Beau Willimon. Nie je známe, či sa mu niečo nepáčilo alebo len chcel skúsiť niečo iné. Snáď sa s House of Cards rozlúčime vo veľkom. 4. séria dorazí už 4. marca, takže vo februári by mal doraziť plnohodnotný trailer. 

Domov
Zdieľať
Diskusia