Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2016, 12:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Rollo z Vikingov stvárni mladého Bryana Millsa v prequelovom seriáli Taken

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Seriál si objednala televízna stanica NBC a okrem producenta Luca Bessona priviedla aj ľudí, ktorí sa podieľali na projektoch ako Homeland či Game of Thrones.

Filmovú sériu známu ako Taken, ktorá započala svoju púť ešte v roku 2008, určite nemusíme nijako bližšie predstavovať. V úlohe bývalého CIA agenta Bryana Millsa sa nám predstavil herec Liam Neeson a svojim výkonom všetkým jasne dokázal, že do starého železa ešte rozhodne nepatrí. Snímke sa okrem veľkej diváckej obľúbenosti navyše podarilo zarobiť aj takmer 227 miliónov dolárov celosvetovo, a to pri naozaj skromnom rozpočte, ktorý sa pohyboval vo výške 25 mil. dolárov. V rokoch 2012 a 2014 síce uzreli svetlo sveta ďalšie dve pokračovania, výslednou kvalitou sa však k skvelej jednotke už nepriblížili. Ako je ale v dnešnej dobe už pomaly pravidlom, aj táto filmová séria sa dočká svojho seriálového spracovania, pričom pôjde o príbeh prequelového charakteru.

V pozícii ústredného hrdinu sa opäť objaví samotný Mills, avšak, uvidíme ho v mladšej verzii, takže s účasťou Neesona tentokrát nerátajte. Server The Hollywood Reporter totiž prišiel s informáciou, že si túto rolu strihne Clive Standen, ktorého môžete poznať ako Rolla Lothbroka z obľúbených Vikingov. Pilotnú epizódu napíše Alexander Cary (seriály Homeland a Lie to Me), zrežíruje ju Alex Graves (seriály Game of Thrones, Homeland) a z producentskej stoličky bude na celý projekt dohliadať Luc Besson, scenárista a producent filmov Taken. Seriál si objednala stanica NBC v septembri 2015. Viac o tejto chystanej záležitosti, žiaľ, nevieme. Teraz ste však na rade vy. Ako vnímate filmy s Liamom a čo hovoríte na blížiaci sa Taken v podobe televízneho spracovania? Určite nám zanechajte vaše dojmy v komentároch.

Domov
Zdieľať
Diskusia