Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2016, 18:57
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Jesse Eisenberg mieri do Hollywoodu v dobovom traileri pre nový film Woodyho Allena

FILMY A SERIÁLY KRISTEN STEWART
Uložiť Uložené

Vráťte sa s nami do Zlatej éry Hollywoodu v najnovšom Allenovom počine

80-ročný Woody Allen je už teraz žijúcou legendou kinematografie. Na svojom konce má už takmer rovných 50 filmov, pričom mnoho z nich môžeme zaradiť medzi kvalitné, nadpriemerné snímky pre náročnejšieho diváka. Inými slovami diela, ktoré nájdeme nominované na mnoho cenných sošiek, i keď o nich bežný návštevník kina ani nezakopne. Woody sa už od roku 1982 drží formátu „čo rok - to film“, a tak sme očakávali, kedy sa dozvieme niečo nové o tom tohtoročnom. Aj keď sme práve dostali prvý trailer, mnoho nám toho neprezradil, čo je inak aj akýmsi podpisom Allenových snímok. Ten si totiž svoje projekty stráži tak poctivo, že napríklad Jesse Eisenberg (najnovší Lex Luthor v Batman v Superman: Dawn of Justice), hlavná postava filmu Café Society, mal možnosť vidieť kompletnú verziu scenára iba na jeden deň a hneď ho musel vrátiť.

V prvej ukážke sa vrátime naspäť v čase približne do polovice minulého storočia, kde Bobby (Eisenberg) prichádza za svojím strýkom (Steve Carell) do Hollywoodu. Ten je očividne veľké zviera vo filmovom priemysle, a to práve v dobe, ktorej sa hovorilo aj „Zlatá éra“. U neho sa Bobby zoznámi s jeho mladou sekretárkou (Kristen Stewart), no a všetko nasvedčuje tomu, že medzi nimi preskočí nemalá iskra. Aké sú ale hlavné ciele konania postáv sa očividne dozvieme až priamo v kine, čo by pre nás mohlo byť veľkým problémom, keďže zatiaľ poznáme len dátum oficiálnej svetovej premiéry na festivale v Cannes (11. máj) a americkej premiéry (12. august).

Odporúčané
OSCARY 2022: Ktoré filmy si uchmatnú pozlátenú sošku? Prečítaj si predikcie našich redaktorov OSCARY 2022: Ktoré filmy si uchmatnú pozlátenú sošku? Prečítaj si predikcie našich redaktorov 26. marca 2022, 12:30

Okrem vyššie spomínaných sa vo filme objavia aj Jeannie Berlin (Inherent Vice), Blake Lively (Age of Adeline), Parker Posey (Best in Show), Corey Stoll (Ant-Man), Ken Stott (The Hobbit Trilogy), Anna Camp (Pitch Perfect 1 & 2), Stephen Kunken (Still Alice), Sari Lennick (A Serious Man), či Paul Schneider (Water for Elephants). Čo hovoríte na trailer?

Jesse Eisenberg mieri do Hollywoodu v dobovom traileri pre nový film Woodyho Allena
Zdroj: www.comingsoon.net
Domov
Zdieľať
Diskusia