Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2016, 13:02
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Predstaviteľ Lincolna Burrowsa utrpel na pľaci Prison Break zranenie hlavy. Pozdrží sa kvôli tomu natáčanie?

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Herec Dominic Purcell bol po zásahu ťažkou časťou kulisy letecky prevezený do zdravotného zariadenia. Je však v dobrej nálade a úplne sa zotaví.

Ako už veľmi dobre viete, produkcia novej série obľúbeného seriálu s názvom Prison Break, ktorý sa po dlhých rokoch vráti na televízne obrazovky prostredníctvom plnohodnotného pokračovania, je momentálne v plnom prúde, pričom sa nám opäť predstaví množstvo starých známych na čele s Wentworthom Millerom a Dominicom Purcellom. Žiaľ, natáčanie v Maroku sa bude musieť na istý čas zaobísť práve bez druhého menovaného herca a zároveň predstaviteľa postavy Lincolna Burrowsa. Na Dominica totiž spadla ťažká časť kulisy, ktorá mu spôsobila poranenie hlavy a tiež zlomený nos. Bol síce letecky prevezený do zdravotného zariadenia, skvelou správou však je, že zranenia nie sú vážne, herec je pozitívne naladený a očakáva sa jeho úplné zotavenie. Čo sa výroby seriálu týka, tá nebude nijako zdržaná a pokračuje tak aj naďalej podľa plánu. Herca teraz čaká krátka prestávka, no na svoje scény sa vrhne hneď, ako to bude možné. Želáme mu teda skoré uzdravenie. Všetky informácie o nadchádzajúcej sérii nájdete v tomto vlákne.

V úplnom závere nevynechajte ani tieto fotky a video, ktorými sa Dominic podelil na Instagrame.

 

Slowly nice gentle hitting the #bag #casablanca. #boxing keeps me sane.

Video uverejnené používateľom Dominicpurcell (@dominicpurcell),

Domov
Zdieľať
Diskusia