Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2016, 13:48
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Batman sa pridáva k Justice League Dark, ktorá bude čeliť temnej mágii

FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložiť Uložené

John Constantine povoláva tajomných hrdinov, ktorí musia čeliť temnej mágii, v ktorú jeden jej člen, samotný Batman, veľmi neverí. Rysuje sa nám tu perfektný animák!

Momentálne všetkým fanúšikom DC Comics rezonuje v hlavách Batman: The Killing Joke, ktorý nám s istotou predviedol najlepší výkon Marka Hamilla, no pokrivkával na bezduchej prvej dvadsaťminútovke. Taktiež veríme, že ako fanúšikov vás neminuli trailery pre nové série Flasha a Arrowa, ktoré pre vás zhrnul kolega Osky v tomto článku. Po Killing Joke by sme sa mali dočkať temnej Justice League Dark, o ktorej sa dlho špekulovalo aj ako o celovečernom filme pod režisérskou taktovkou Guillerma Del Tora. Tieto informácie však nakoniec akosi utíchli a keďže režisér momentálne pracuje spolu s Markom Gustafsonom na novej animovanej verzii Pinnocchia, je vysoko pravdepodobné, že temnej filmovej Justice League sa už len tak ľahko nedočkáme. Podľa všetkého je ale scenár vyladený a Toro sa nebráni zostať pri projekte ako producent, takže Warneri len možno čakajú na vhodnú chvíľu pre oznámenie projektu, kto vie. Predpokladali sme, že animovanej verzie by sme sa mohli dočkať už niekedy v priebehu budúceho roka, no nakoniec nás animátori v 8-minútovom sneak peeku na DVD verzii Killing Joke potešili ešte viac a potvrdili, že sa tohto temného zoskupenia hrdinov dočkáme už túto jeseň!

Batman sa pridáva k Justice League Dark, ktorá bude čeliť temnej mágii
Zdroj: www.comicbookmovie.com

Z videa sa v prvom rade dozvedáme zloženie Justice League Dark, ktoré sa počas svojej komiksovej histórie značne obmieňalo. V animáku uvidíme Johna Constantina, ktorého nahovoril jeho seriálový predstaviteľ Matt Ryan, Zatannu (Camilla Luddington), Boston Branda (Nicholas Turturro) a Etrigana (Ray Chase). Zloženie bude dopĺňať Swamp Thing, no o jej hlasovom predstaviteľovi žiaľ nepadlo ani slovo, no a aby toho nebolo málo, v príbehu uvidíme aj Batmana, o ktorého hlas sa opäť postará fantastický Jason O'Mara. Dôvod priniesť netopierieho muža z Gothamu je pritom jednoduchý. Verí, že existujú mimozemšťania (Superman), no nedokáže sa mieriť s mágiou okolo seba, preto bude akýsi protipól pre Justice League Dark. Chápeme toto rozhodnutie tvorcov, postavy sú až na Johna Constantina bežnému divákovi neznáme, takže Bats nám poslúži ako lákadlo pre sledovanie animáku.

Je dosť pravdepodobné, že pokiaľ sa temná verzia Justice League stretne s pozitívnou odozvou divákov, u Warnerov by sa mohli pohnúť ľady a dočkať by sme sa mohli aspoň seriálu. A vôbec by sme neboli proti! Čo zatiaľ hovoríte na tento projekt? Diskusia je vaša.

Domov
Zdieľať
Diskusia