Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2016, 14:43
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Resident Evil hľadí v novom traileri na kvantitu. Alice čelí státisícom zombíkov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mila Jovovich uzatvorí slávnu sériu, ktorej kvalita postupne upadala. Prinesie teda posledný diel vytúžené skvelé spracovanie?

Dnešný trailer je oveľa lepší, aj keď nám stále vadia lietajúce monštrá a iné krvilačné potvory. Najskôr sme sa báli a utekali sme zombíkovi so zlomenými nohami, teraz sa žijúci ľudia postavia čelom desaťtisícom nemŕtvych a lietajúcich potvôr. To a kam sa táto séria dostala je pekne načrtnuté v traileri nižšie, veríme však, že to nakoniec dobre dopadne. Značka by si zaslúžila rozlúčku na úrovni. Viac informácií, videí a obrázkov z Resident Evil: The Final Chapter, ktoré premiéruje už 26. januára, nájdete na tomto odkaze. 

PS: A len tak mimochodom, keď už sa tieto posledné týždne venujeme Marvel/Netflixu, Resident Evil a Underworldu, asi neuhádnete, čo majú spoločné. Bladea. Kate Beckinsale, hlavná postava piateho Underworldu na margo otázky, či neplánujú spraviť crossover s Bladeom odpovedala jednoznačne: Momentále s ním niečo robia v Marvel. Inými slovami, tie teasy od Wesleyho Snipesa skutočne neboli len pre upútanie pozornosti. Myslíže, že nás čaká film? Skôr by sme však brali seriál. 

Domov
Zdieľať
Diskusia