Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2016, 17:41
Čas čítania 0:00
Ján A.

Liam Neeson je nahradený mladšou verziou nepremožiteľného agenta v televíznej adaptácii 96 hodín

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

NBC predstavuje trailer pre seriál Taken.

Nestarnúci Liam Neeson už nie je jediný predstaviteľ imaginárnej postavy Bryana Millsa z kultového diela 96 hodín. Prvýkrát si rolu deštruktívného "dcérokata" zahrá mladší kolega Clive Standen, ktorého poznáme zo seriálov Vikingovia a Doctor Who. Stvárnil taktiež aj menšiu rolu vo filme Everest. Spoluautorom scenára je výborný Luc Besson, ktorý sa postaral aj o predchádzajúce filmové spracovania. Francúzsky autor napísal predlohy pre slávne snímky, ako Piaty element, Brutálna Nikita, Taxi alebo Kuriér.

Liam Neeson je nahradený mladšou verziou nepremožiteľného agenta v televíznej adaptácii 96 hodín
Zdroj: NBC

Prvé zábery upútavky ukazujú vyhrotenú situáciu vo vlaku. Bryan, bývalý Zelený baret, sa dostáva do konfliktu s dvojicou ozbrojených mužov. Pri úspešnom zásahu však zomiera jediná dcéra. Jeho hrdinské činy neostanú nepovšimnuté. CIA sa ho preto rozhodne regrutovať a Mills rozhodne prijíma ponúknuté miesto. Špecializáciou nového agenta Millsa budú pochopiteľne prípady únosov ľudí. Avšak, tentokrát nebude zachraňovať svoju dcéru alebo manželku. Osobná tragédia sa zmení na neutíšiteľnú pomstu voči všetkým znesvätiteľom zákona "nepokradneš".

Premiéra seriálu Taken je naplánovaná na pondelok 27. februára 2017 na televíznej stanici NBC. Otrepané klišé v rámci vzťahu unes a zachráň už nepostačovalo ani pre samotné filmové pokračovania. Z kultovej jednotky tak vznikli ďalšie fádnejšie časti. Uvidíme, ako sa s touto neľahkou úlohou popasuje celý koprodukčný štáb. Trailer na novinku nájdete o kúsok nižšie. Ako sa popasuje s rolou drsňáka nový herec? Páči sa vám v tejto role Clive Standen?

Domov
Zdieľať
Diskusia