Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. januára 2017, 7:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ben Affleck sa oficiálne vzdal réžie Batmanovej sólovky. Ako to s projektom bude ďalej?

FILMY A SERIÁLY BATMAN BEN AFFLECK DC DC KOMIKSOVKY
Uložiť Uložené

Herec ostáva pripravovanému filmu aj naďalej oddaný, je ale na štúdiu Warner Bros., aby našlo tú najvhodnejšiu režisérsku náhradu.

Naplnili sa naše najhoršie obavy. Ben Affleck sa totiž oficiálne vzdáva pozície režiséra Batmanovej sólovky a nedávne informácie, ktoré jasne prízvukovali, že o réžii tejto snímky ešte stále nie je na sto percentne rozhodnutý, sa tak ukázali ako veľmi pravdivé. Ťažko síce povedať, či je hlavným dôvodom práve nie príliš uspokojivé prijatie jeho gangsterky Live by Night, ale Ben sa o celej veci vyjadril takto:

Existujú určité postavy, ktoré majú špeciálne miesto v srdciach miliónov. Stvárnenie takéhoto charakteru si vyžaduje sústredenie, vášeň a ten najlepší výkon, aký zo seba dokážem vydať. A ukázalo sa, že nemôžem vykonávať dve práce (hranie aj réžiu, pozn. red.) na takej úrovni, akú si vyžadujú. Spolu so štúdiom som sa preto rozhodol nájsť režisérskeho partnera, ktorý so mnou bude na tomto masívnom filme spolupracovať. Stále v ňom hrám a stále na ňom pracujeme, no v súčasnej dobe hľadáme režiséra. Projektu ostávam kompletne oddaný a teším sa, že ho pre fanúšikov po celom svete privedieme k životu.

Odporúčané
Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI Johnny Depp ako Daredevil a Megan Fox ako Catwoman. Takto by vyzerali hollywoodske hviezdy v komiksových filmoch podľa AI 24. januára 2024, 9:30

K hercovým slovám ďalej prikladáme aj oficiálne stanovisko samotného štúdia: „Warner Bros. plne podporujú rozhodnutie Bena Afflecka a ostávajú aj naďalej oddaní spolupráci s ním na Batmanovej sólovke.

A aká je teda budúcnosť filmu? Nuž, zatiaľ čo Ben ostáva pri projekte ako herec, spoluscenárista a producent, štúdio bude mať plné ruky práce s hľadaním toho najlepšieho možného človeka, ktorý sa postará o réžiu. Prvé zdroje uvádzajú, že sa v užšom výbere momentálne nachádza Matt Ross (Captain Fantastic) a Matt Reeves (Cloverfield, Dawn of the Planet of the Apes). To je od nás nateraz všetko a s ďalšími novinkami sa prihlásime hneď ako sa nejaké objavia. Vy sa s nami ale určite podeľte o vaše názory v komentároch. Čo si myslíte o Benovom rozhodnutí? A koho okrem vyššie spomínaných by ste si vedeli predstaviť na režisérskej stoličke?

Ben Affleck sa oficiálne vzdal réžie Batmanovej sólovky. Ako to s projektom bude ďalej?
Zdroj: Warner Bros. Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia