Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2017, 21:49
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Kedy konečne v MCU uvidíme Nicka Furyho? Samuel L. Jackson to už vie

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Samuelovi L. Jacksonovi v zmluve svietia ešte dva filmy. Budú to obe časti Infinity War či skôr Captain Marvel?

Nick Fury je bez pochýb jedna z fanúšikmi najobľúbenejších „vedľajších" postáv aktuálneho rosteru MCU. Niet divu. Samuel L. Jackson je večný sympaťák a jeho postava predsalen stále patrila k tým zaujímavejším. Je vcelku nepravdepodobné, že by sme sa dočkali jeho vlastného filmu, no celkom napäto očakávame, v ktorom z prichádzajúcich ho ešte uvidíme. Logika vraví, že to bude epický dvojdiel Infinity War. Sám ešte pred premiérou Civil War prezradil, že si pravdepodobne strihne úlohu v tejto gigantickej snímke a keďže mu zmluva prikazuje natočiť ešte dva filmy z celkových deviatich, mohli sme to považovať za jasnú vec. Okolnosti však trocha mení jeho najnovší výrok v rozhovore s We Got This Covered

Na otázku, či by si prial samostatný film o svojej postave odpovedal: „Samozrejme, že by som chcel urobiť film s Nickom Furym. Tejto možnosti som stále otvorený, ale momentálne sú tvorcovia zaneprázdnení Infinity Wars filmami a potom chystajú Captain Marvel s Brie Larson. Nick možno bude jeho súčasťou." Celkom zaujímavý výrok, čo poviete? Jackson mohol spomenúť prakticky akýkoľvek pripravovaný origin, ale spomenul práve Captain Marvel (premierujúci 8. marca roku 2019). Rozšíriť zmluvu o ďalšie filmy je samozrejme možné a asi aj pravdepodobné, avšak zatiaľ žiadne podobné informácie okolo legendárneho 68 ročného herca nevíria. Na druhej strane, Infinity War sa môže v zmluve brať ako jeden film. Chýba vám už Nick? Naposledy sme ho videli pred takmer dvomi rokmi v cameo role pre Age of Ultron.

Kedy konečne v MCU uvidíme Nicka Furyho? Samuel L. Jackson to už vie
Zdroj: Walt Disney Studios Motion Pictures / Marvel
Domov
Zdieľať
Diskusia