Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. apríla 2017, 17:04
Čas čítania 0:00
Ján A.

Mystický seriál American Gods pokračuje ďašími úkážkami v úspešnej kampani cestou krvilačnosti a tajomnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tajomný seriál opätovne triafa srdcia fascinovaných divákov.

Spoločnosť Starz prináša ešte pred premiérou nové pútavé klipy, ktoré ponúkajú pohľad na nový seriál založený na bestselleri Neila Gaimana. Uvidíme v nich tajomné hlavné postavy, ktorých cieľom je prilákať ešte väčší počet divákov k sledovaniu novinky. O ktorých bohov sa jedná? Nechajte sa prekvapiť. Ak hľadáte viac informácií a plagátov o tomto seriáli, klikajte tu. Trailer nájdete v našom staršom článku.

Filmová adaptácia rovnomernej knihy prinesie k televíznym obrazovkám známe i zatiaľ nepoznané hviezdičky v zoskupení: Ricky Whittle (The 100, Austenland) ako Shadow Moon; Ian McShane (Deadwood, Ray Donovan) ako Mr. Wednesday; Emily Browning (Sucker Punch, Legend) ako Laura Moon a Pablo Schreiber (Orange is the New Black) ako Mad Sweeney. Ďalšími hercami novej série sú napríklad aj Yetide Badaki (Aquarius, Masters of Sex) v úlohe Bilquis, predstaví sa aj Bruce Langley (Deadly Waters) ako Technical Boy, Crispin Glover (Back to the Future) ako Mr. World a Orlando Jones (Madiba, Sleepy Hollow) ako Mr. Nancy.

Ako sa vám páčili posledné ukážky? Premiéra sa už nezadržateľne blíži. 30. apríla budeme nalepení na televízne obrazovky. Tešíte sa naň?  Poskytnite nám svoje názory v diskusii nižšie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia