Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bryan Cranston záhadne opustí svoju manželku a deti. Po celý čas však zo starej kôlne skúma, ako sa rodina s jeho neprítomnosťou vyrovnáva

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pozoruhodná dráma Wakefield nadhadzuje v prvom traileri témy osobného šťastia a podstaty ľudského života.

Howard Wakefield má už dosť svojho sivého malomestského života. Keď to na jeho psychiku začne byť príliš, rozhodne sa pre radikálny krok - opustiť svoju rodinu. Teda, nie tak celkom. Celý čas sa skrýva na povale starej kôlne a pozoruje, ako sa jeho najbližší vyrovnávajú s jeho stratou. Ako ďaleko však túto svoju "hru" nechá zájsť? Zaujímavo vyzerajúcu drámu Wakefield si napísala a zrežírovala Robin Swicord (The Jane Austen Book Club). V hlavných úlohách uvidíme oscarového nominanta Bryana Cranstona, Jennifer Garner, Jasona O'Mara, Beverly D'Angelo či Iana Anthonyho Dalea. Námet neznie vôbec márne, pri troche šťastia by sme sa tak mohli dočkať slušnej existenciálnej drámy. Do amerických kín sa Wakefield dostane 19. mája tohto roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia