Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2017, 2:29
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Adam Warlock bude hlavnou postavou Strážcov galaxie 3! Dvojka pritom láka na kino premiéru várkou skvelých obrázkov

FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

James Gunn približuje tretí diel, zatiaľ čo ten druhý ešte ani nebol v kinách.

Tých článkov ku Guardians of the Galaxy 2 je už neúrekom a my to vieme. Len včera sme publikovali jeden väčší, len aby sme na miesto neho nemuseli spamovať s ďalšími troma. Neubehol však ani deň a James Gunn si zase pustil ústa na špacír, zatiaľ čo mu Disney snaživo kontruje a vydáva nové obrázky z druhého dielu. Už je toho skutočne veľmi veľa. Dúfame, že sme z filmu naozaj nevideli všetko podstatné a vtipné. Teraz už však k slovám Jamesa Gunna.

Ten prehlásil, že Adam Warlock bol jednou z dôležitých postáv Volume 2, počas procesu písania scenára ho však vyškrtol a rozhodol sa ponechať si ho do tretieho dielu. Vzhľadom na počet postáv v dvojke a fakt, že sa ako záporák predstaví Ayesha aka Her aka Warlockova sestra (alebo lepšie povedané, genetické dvojča), je rozumné, že Gunn tak významnej postave väčší priestor. Nakoniec, tretí diel sa odohrá až po Avengers: Infinity War, takže budeme mať možno k Warlockovi ešte bližšie.

Takže, z 5 potitulkových scén sa dve budú pravdepodobne venovať Guardians/Avengers, prípadne príchodu tímu na Zem, tretia nám môže ukázať, ako sa Hulk dostal do vesmíru, štvrtá môže navnadiť na Spideyho (pomaly začne kampaň naplno, takže skôr nie), prípadne Black Panthera, ktorý včera skončil s natáčaním, no a posledná môže byť o Warlockovi. V každom prípade, môžeme sa dočkať aj potitulkovej scény na štýl tancujúceho Groota z jednotky či Howarda the Ducka, takže by nešlo o nič dôležité. Nechajme sa prekvapiť. Nižšie nájdete sľúbené obrázky z druhého dielu.

Domov
Zdieľať
Diskusia