Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. apríla 2017, 16:50
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dvaja zlodeji áut majú týždeň na ukradnutie vzácneho Ferrari. Akčný thriller Overdrive sľubuje akciu, krásne ženy a slušnú porciu zábavy

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Antonio Negret zrejme Edgara Wrighta neprekoná, ale slušná zábava to stále môže byť.

Bratia Andrew a Garrett sú profesionálni zlodeji áut. Za novou "prácou" cestujú do Francúzska, kde majú ukradnúť ukážkové Bugatti z roku 1937. Auto patrí miestnemu mafiánskemu bossovi Morierovi, ktorý oboch zlodejov prichytí. Môžu sa však vykúpiť - ak ukradnú auto Morierovmu úhlavnému nepriateľovi Maxovi Klempovi. A musí to byť práve jeho najcennejší kúsok - Ferrari 250 GTO z roku 1962.

Na celú akciu ale majú len týždeň. Budú potrebovať sakra dobrý plán a ľudí. Pod akčný thriller Overdrive sa podpísal Antonio Negret. Scenár spísali Michael Brandz a Derek Haas. Z hercov sa môžeme tešiť na Scotta Eeastwooda, Gaia Weissa, Anu de Armas, Clemensa Schicka či Freddieho Thorpa. Pokiaľ ste sa teda stále nenabažili všetkých dielov Fast and Furious, touto novinkou asi nič nepokazíte. Trailer sľubuje celkom zábavnú a našliapnutú jazdu. Premiéra sa v našich kinách uskutoční 29. júna 2017. Overdrive sa tak pobije o divákov s Wrightovým Baby Driverom. Komu dáte prednosť?

Domov
Zdieľať
Diskusia