Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2017, 16:20
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Ponorte sa do veľkolepého fantasy sveta kráľa Artuša vďaka obrovskej várke obrázkov s množstvom postáv a prísľubom epickej vojny o trón

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka King Arthur: Legend of the Sword od režiséra Guya Ritchieho vypúšťa krátko pred premiérou aj nemalú porciu lákavých obrázkov.

Od ďalšieho filmového výletu do života slávneho Artuša nás v týchto chvíľach delí už iba niekoľko málo dní. No keďže informácií o snímke máme naozaj požehnane a žiadny nový trailer už pravdepodobne nedorazí, môžeme si skrátiť čakanie obrovskou várkou obrázkov, ktoré sa okrem hlavného hrdinu či záporáka sústredia aj na viacero vedľajších postáv. Premiéra King Arthur: Legend of the Sword od známeho anglického režiséra Guya Ritchieho (The Man from U.N.C.L.E., Sherlock Holmes, RocknRolla) je momentálne naplánovaná na 11. mája 2017 a pokiaľ si chcete túto záležitosť poriadne pripomenúť, vstúpte do tohto vlákna. Plánujete zájsť do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia