Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2017, 19:22
Čas čítania 1:02
Jakub Paulík

Prvé fotky z natáčania Vraždy v Orient exprese odhaľujú najjagavejšie herecké obsadenie roka

FILMY A SERIÁLY KENNETH BRANAGH
Uložiť Uložené

Toľko špičkových hercov pokope sme už dlho nevideli.

Keď sme vám pred rokom priniesli novinku o očakávanom remaku klasickej detektívky od Agathy Christie, nadšenie bolo veľkolepé, no okrem filmového obsadenia (aj to nie kompletného) nebolo do éteru vyslané od tvorcov v podstate nič. To sa však dnešným dňom mení, pretože magazín Entertainment Weekly publikoval dvadsaťpäť nových, priamo z pece vytiahnutých foto! Ešte predtým, než sa pustíte do fotiek, v krátkosti si zopakujeme, na aké mená sa môžeme vo filme tešiť a na role, ktoré k jednotlivým hercom boli pridelené.

Ako už teda vieme, režisérsky post si zabral päťnásobne na Oscara nominovaný Kenneth Branagh (Henry V, Thor), ktorého môžete vidieť aj na jednej z fotiek ako naozaj fúzatého detektíva Herculea Poirota. Ďalej sa vo filme objavia kapacity, ako Johnny Depp (Piráti z Karibiku), hrajúci postavu Ratchetta, Michelle Pfeiffer (Scarface), ktorej bola pridelená postava pani Hubbardovej, a či napríklad mladá Daisy Ridley (Star Wars VII) v úlohe Mary Debenhamovej.

Okrem iných budeme môcť v novom Orient Expresse vidieť aj Judi Dench (Skyfall), hrajúcu princeznu Dragomiroff, zatiaľ čo Lucy Boynton (Sing Street) si strihne rolu grófky Andrenyi. Ďalšie postavy na scéne budú Derek Jacobi (Kráľova reč) ako komorník Masterman, Michael Pena (Ant-Man) ako Marquez, Josh Gad (Kráska a zviera) ako tajomník Hector McQueen, Willem Dafoe (Antichrist) v role pána Hardmana, ďalej Leslie Odom Jr. (Gotham) si zahrá postavu doktora Arbuthnota a neznámej role sa má ujať aj Penelope Cruz (Vanilkové Nebo). Snímku môžeme v kinách očakávať 09. novembra 2017 (CZ) a 23. novembra 2017 (SK). Postáv je veľa, ale ktorá z nich bude vrah? Počkajme si a uvidíme. A teraz hurá na čerstvú nádielku!

Domov
Zdieľať
Diskusia