Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2017, 12:21
Čas čítania 0:00
Miroslav K.

Zlo bude v porovnaní s Demogorgonom v druhej sérii Stranger Things neporovnateľne temnejšie a horšie

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Svetlo sveta uzrelo pár nových informácií o očakávanej novej sérii jedného z najlepších seriálov minulého roka.

Očakávanej druhej sérii skvelého seriálu Stranger Things od Netflixu sa venujeme v pravidelných intervaloch, takže pokiaľ ste od nás niečo z toho nezachytili, odkážeme vás na toto vlákno, kde nájdete všetko potrebné. My len pripojíme zopár nových informácií, ktoré vyšli z úst producenta Shawna Levyho. K starším informáciám  doplnil, že stredobodom novej série bude Will Byers. Ten je nútený čeliť viacerým hrozbám v podobe temného zla, oproti ktorému bude Demogorgon z prvej série vyzerať ako slabý odvar.

Takisto prezradil, že nové postavy sa postarajú o zaujímavú rôznorodosť, ktorá bude dotvárať nielen klasický svet, ale i ten Upside Down. Na záver nezabudol vystihnúť režisérov Andrewa Stantona (Finding Dory, WALL-E) a Rebeccu Thomas (Electrick Children). Tí v nadchádzajúcej sérii režírovali po jednej epizóde. Ich prístup, odlišný od bratov Dufferovcov, vraj zaujímavým spôsobom obohatil druhú sériu a my budeme bez akýchkoľvek pochybností spokojní. 

Čo sa ale samotného príbehu týka, ten bude opäť zasadený do mestečka Hawkins v štáte Indiana a mal by sa odohrávať v roku 1984, čiže rok po udalostiach zo série číslo jedna. Určite sa počíta s účasťou hlavného osadenstva, ku ktorému patria mená ako Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Noah Schnapp (Will Byers), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), tak aj Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Natalia Dyer (Nancy Wheeler) či Charlie Heaton (Jonathan Byers). Premiéry druhej série sa dočkáme rovno na Halloween. Tešíte sa? 

Domov
Zdieľať
Diskusia