Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 15:16
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

2. séria krvavého Preachera bude konečne adaptovať skvelý a brutálny komiks. Prvý trailer naznačuje, že seriál si kvalitatívne polepší

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dáte démonickému kazateľovi, ktorý si to chce vyjasniť so samotným Bohom šancu, alebo ste mu ani nikdy fandiť neprestali?

Keď sme sa prvýkrát dozvedeli, že AMC pripravuje seriál adaptovaný zo stránok Gartha Ennisa, jasali sme šťastím. Krvavý, šialený a nabitý čierným humorom nám vtrhol na obrazovky ešte v priebehu minulého roka, no nie všetci znalci predlohy boli kvôli značným odchýlkam spokojní. Tvorcovia Seth Rogen, Evan Goldberg (This is The End, Superbad, Neighbors) a Sam Catlin (Breaking Bad) si tento nedostatok uvedomovali a druhá séria sa už vraj má priamo riadiť milovaným komiksom. Aj keď sami tvrdia, že komiks chceli priamo adaptovať až v sérii druhej, a to od samého začiatku. Kvôli čomu sa takto rozhodli nám ostáva záhadou, ale budiš. Akurát je škoda, že si takto odpálili množstvo divákov, ktorý na seriál po slabých prvých častiach zanevreli.

Road tripom za účelom nájdenia Boha nás opäť prevedie kazateľ Jesse Custer (Dominic Cooper), jeho pekná expriateľka Tulip (Ruth Negga) a Írsky upír Cassidy (Joseph Gilgun). K obsadeniu sa pridajú aj nové tváre, ako Noah Taylor (Game Of Thrones, Peaky Blinders), Pip Torrens (The Crown), Julie Ann Emery (Fargo, Better Call Saul), Malcolm Barrett (Dear White People), Ronald Guttman (Homeland) či Justin Prentice (13 Reasons Why). Počet epizód druhej série sa zastaví na čísle 13 a očakávať ju môžeme 25. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia