Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 8:51
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Aká budúcnosť čaká marvelovských hrdinov po spoločnom seriáli The Defenders?

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Tento rok sa po Iron Fistovi ešte dočkáme spoločnej tímovky a samostatného spin-offu pre Punishera. Čo však bude nasledovať?

Pokiaľ ste v apríli (duben) pozorne čítali naše články, rozhodne vám neunikla táto rozsiahlejšia sumarizácia faktov a dohadov zo seriálového sveta Marvelu, presnejšie jeho budúcnosti. Času však ubehlo viac ako dosť, preto si to poďme zrekapitulovať. Tento rok nám už Netflix nadelil Iron Fista, 18. augusta (srpen) nás čakajú The Defenders a neskôr (pravdepodobne v novembri) nás čaká samostatný spin-off pre Punishera. Čo však bude nasledovať v roku 2018? Nuž, práce na druhej Jessice Jones započali už pred pár mesiacmi a Luke Cage zaháji tie svoje práve teraz, v teplých júnových dňoch (červen). Najočakávanejším zárezom je samozrejme tretia séria Daredevila. Jeho tím čaká na showrunnera Marca Ramireza, aby zavŕšil svoju prácu u Defenderov a mohol sa tak pustiť do výroby novej zbierky epizód, ktorá by sa mala začať natáčať už v priebehu tohto roka.

Ako by to teda mohlo vyzerať? Jessica Jones by mohla doraziť v marci (březen), rovnako ako tohtoročný Iron Fist, Luke Cage v letných mesiacoch rovnako ako Defenders a Daredevil by sa mohol prebojovať na naše obrazovky na jeseň, kde opäť nie je vylúčený november (listopad). Je rozhodne zaujímavé, že Netflix pracuje na takýchto vysokých obrátkach. Tri seriály počas jedného roka naznačujú, že Punisherov spin-off nebude jediným „bočným" seriálom. My dúfame, že ľudia z vedenia naozaj vedia čo robia a kvalita nimi vytvoreného sveta nebude naďalej postupne klesať. Ak by totiž The Defenders sklamali, ťažko by sme sa prinútili do sledovania ďalších výtvorov.

Aká budúcnosť čaká marvelovských hrdinov po spoločnom seriáli The Defenders?
Zdroj: empireonline.com
Domov
Zdieľať
Diskusia