Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júna 2017, 8:52
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Hororový seriál The Mist podľa Stephena Kinga sľubuje výživnú porciu strachu, paranoje a šialenstva

FILMY A SERIÁLY THE MIST
Uložiť Uložené

Bojte sa zla, ktoré sa skrýva v ľuďoch...

Zdá sa, že sa k nám blíži poriadne kvalitná dávka strachu! Adaptácia rovnomennej novely majstra hororu Stephena Kinga The Mist sa tentokrát predstaví v seriálovej podobe. Príbeh sa točí okolo mestečka, ktoré je odrazu pohltené neznámou hmlou. A zdá sa, že sa v nej neskrývajú práve priateľské stvorenia. Seriál sa očividne zameria na pestrejšiu paletu ľudí aj lokácií (pôvodná novela aj adaptácia Franka Darabonta sa sústreďuje na skupinu ľudí uväznených v supermarkete). Evidentne sa bude hrať aj na psychologických strašiakov, ako paranoja či náboženský fanatizmus. 

Herecky sa predstavia Morgan Spector, Alyssa Sutherland, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Whitlock Jr. a Frances Conroy. The Mist má premiéru stanovenú na 22. júna (červen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia