Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 17:55
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Zbytočný hollywoodsky remake Intouchables ohlasuje dátum premiéry a sľubuje ďalšiu emocionálnu jazdu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Americká verzia s dvojicou Bryan Cranston a Kevin Hart si to skúsi na striebornom plátne už budúci rok.

Hollywoodsky a hlavne nepotrebný remake dojemného The Intouchables sa pomaly blíži do našich kín, čo je ďalším nepekným znakom, že Američania musia mať všetko po svojom. Rozbehnutý projekt bol natočený pod taktovkou Neila Burgera (Divergent, Limitless) a momentálne je v štádiu post-produkcie. Avšak aby to nevyzeralo úplne ako francúzsky originál, snímka si zatiaľ nesie názov Untouchable, ktorý je síce klasifikovaný ako pracovný, no je možné, že sa iného ani nedočkáme. Štúdio The Weinstein Company nám navyše ohlásilo dátum premiéry, a teda vám bez zbytočných rečí povieme, že film uvidíme už 8. marca 2018.

Zbytočný hollywoodsky remake Intouchables ohlasuje dátum premiéry a sľubuje ďalšiu emocionálnu jazdu
Zdroj: The Weinstein Company

Smutný je len fakt, že sa Hollywood snaží zrecyklovať niečo tak úspešné s cieľom, že sa to aspoň trochu priblíži kvalite originálu. A to sa deje hlavne pri zahraničných filmoch. Zámorské štúdia majú silu urobiť svojim počinom obrovskú kampaň a dokážu pôvodný projekt veľmi ľahko zahaliť. Čosi podobné sa deje aj pri remaku mysteriózneho Flatliners o skupine ľudí vydávajúcich sa na druhý svet a naspäť, aby zistili, čo nastáva po smrti. Avšak, ak ste verní fanúšikovia Intouchables, viete, že sa nič epické konať nebude.

Domov
Zdieľať
Diskusia