Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 10:25
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Michael Bay predstaví piaty diel Transformers už onedlho. Navnaďte sa na premiéru várkou lákavých obrázkov s niekoľkými ústrednými hrdinami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka Transformers: The Last Knight už klope na dvere kinosál po celom svete. O návšteve kina by vás mohla presvedčiť najnovšia nádielka obrázkov.

Do premiéry v poradí piateho dielu Transformers, ktorý tentokrát ponesie názov The Last Knight, ostáva momentálne niekoľko posledných dní a svet sa tak už onedlho dozvie, či sa režisérovi Michaelovi Bayovi podarilo po odfláknutej štvorke zdvihnúť kvalitatívnu latku série opäť o čosi vyššie. No a keďže žiadny ďalší trailer s najväčšou pravdepodobnosťou neuvidíme, dávame vám do pozornosti aspoň várku celkom nových obrázkov. Tie zverejnil samotný filmár, ktorý nám prostredníctvom nich ponúka pohľad na niekoľko viac či menej dôležitých postáv príbehu. V závere už iba dodáme, že snímka vtrhne na naše strieborné plátna 22. júna (června) 2017 a pokiaľ sa o nej chcete dozvedieť všetko podstatné, vstúpte do tohto vlákna. Chystáte sa do kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia