Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:10
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Biografická dráma Goodbye Christopher Robin s Margot Robbie nám rozpovie príbeh spisovateľa A. A. Milneho, autora kultového Medvedíka Pú

FILMY A SERIÁLY MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Ambiciózny životopis sa predstavuje v prvom traileri.

Biografická dráma Goodbye Christopher Robin nás oboznámi so životom známeho spisovateľa a básnika A. A. Milneho (Domhnall Gleeson), autora legendárnej detskej knihy Medvedík Pú. Režisér Simon Curtis (Woman in Gold, My Week with Marilyn) nám vyrozpráva príbeh silného vzťahu známeho spisovateľa a jeho syna Christophera Robina (Alex Lawther). Ten sa neskôr objavil aj v jeho dielach a bol (spolu so svojimi hračkami) najväčšou inšpiráciou pri písaní Medvedíka Pú.

Milneho manželku Daphne stvárni Margot Robbie a herecké obsadenie doplnia Kelly Macdonald, Phoebe Waller-Bridge, Stephen Campbell Moore či Nico Mirallegro. Trailer pôsobí príjemne, atmosféricky a ukazuje, že film sa zrejme bude snažiť hrať na podobnú notu ako Finding Neverland s Johnnym Deppom. Pokiaľ však dostaneme rovnako kvalitné dielo, hnevať sa rozhodne nebudeme. Do amerických kín by sa Goodbye Christopher Robin mal dostať 13. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia