Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 14:32
Čas čítania 0:00
Ján A.

V reboote Predátora uvidíme mariňáka, ktorý je synom postavy z pôvodného druhého dielu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nadviaže pokračovanie Predátora na kultovú prvú časť alebo pôjde o prepadák?

Herec Jake Busey (Starship Troopers, Identity) stvárni syna jednej postavy z predchádzajúcich dielov. Otca, čiže Petra Keyesa, oživil na plátnach kín práve jeho otec Gary Busey v druhom pokračovaní Predátora z roku 1990. Mladší z dvojice potvrdil svoju úlohu takto: „Režisér S. Black mi zavolal a povedal: "Hej, chceš pracovať na tomto filme? Nemáme pre teba peniaze, ale pôjde o zábavnú vec - stvárniť a súčasne byť synom otca. A tak som sa rozhodol, že budem nasledovať kroky kariéry môjho otca.“ Taktiež dodáva, že pripravované pokračovanie nesie veľa podstatných spoločných znakov ako prvá časť. Dúfajme, že sa máme na čo tešiť.

O réžiu sa postará Shane Black (The Nice Guys, Iron Man 3), ktorý si dokonca aj zahral v prvej časti. Taktiež pomohol aj pri písaní scenára, ktorý ešte dotvorili mená, ako Fred Dekker, Jim Thomas a John Thomas. Scenáristi potvrdili, že film pokračuje v kontinuite prvých dvoch častí a nie je úplným reštartom série. Taktiež už vieme, že pôjde Rkovú snímku. Herecké zastúpenie zahŕňajú títo herci: Boyd Holbrook (Narcos, Logan), Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Trevante Rhodes (Moonlight), Keegan-Michael Key (Keanu, Key & Peele), Thomas Jane (The Punisher), Jacob Tremblay (Room), Yvonne Strahovski (Dexter), Alfie Allen (Game of Thrones), Sterling K. Brown (The People vs. O.J. Simpson, This is Us) a Edward James Olmos (Battlestar Galactica, Blade Runner). Premiéra novinky je naplánovaná na 3. augusta (srpen) 2018. Nadviaže film na kultovú prvú časť alebo pôjde o prepadák?

V reboote Predátora uvidíme mariňáka, ktorý je synom postavy z pôvodného druhého dielu
Zdroj: Amercent Films

Domov
Zdieľať
Diskusia