Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. júna 2017, 11:29
Čas čítania 0:00
Ján A.

Na plátna kín sa dostane obľúbená animovaná rozprávka My Little Pony: The Movie. Poníky budú musieť brániť svoj domov pred nečakanou temnou silou

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po seriáli a menších filmoch prichádza aj prvý veľký projekt.

Spoločnosť Lionsgate predstavuje prvý trailer pre rozprávku My Little Pony: The Movie, ktorý ukazuje obľúbené dievčenské rozprávkové postavičky obývajúce Ponyville. Značka Hasbro vyrobila prvé hračky My Little Pony už v roku 1981 a odvtedy prešli mnohými zmenami. V roku 1986 vznikol prvý seriál a v roku 2010 prišlo veľké oživenie značky. Prišiel seriál v modernom kabáte, ktorý poznáme až dodnes. O čom však bude nový animovaný film? Nečakaná temná sila ohrozuje domov farebných poníkov. Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy a Rarity musia vyraziť na nebezpečnú a nezabudnuteľnú cestu. Počas nej stretnú nových priateľov. Čakajú na nich nové vzrušujúce výzvy. Podarí sa im zachrániť rodný Ponyville pomocou kúzla priateľstva? 

O dabing rozprávkových bytostí sa postarajú herci, ako Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Taye Diggs, Uzo Aduba a Zoe Saldana. Originálne songy pripravila speváčka Sia. Režisérom projektu je Jayson Thiessen  (pracoval aj na zmieňovanom seriáli). Scenár pripravili Rita Hsiao a Meghan McCarthy, Medzinárodná premiéra je naplánovaná na 6. októbra (říjen) 2017. Slovenského debutu sa dočkáme až neskôr, presnejšie 19. októbra (říjen) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia