Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2017, 12:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V komiksovej snímke Captain Marvel sa vráti aj Samuel L. Jackson s postavou Nicka Furyho!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po Avengers: Age of Ultron Furyho uvidíme aj v Captain Marvel a s veľkou pravdepodobnosťou i v Avengers: Infitiny War.

Vo väčšine prípadov má na starosti réžiu filmu iba jedna osoba, no pri Captain Marvel to bude dvojka Ryan Fleck a Anna Boden. Tí už spoločne natočili napríklad drámu s Ryanom Reynoldsom, Mississippi Grind (2015). Tentokrát ich ale čaká úplne odlišný, komiksový žáner a v ňom sa dozaista stretnú s úplne novými výzvami. Verme, že na to režisérke duo bude mať. Potvrdenou informáciou z poslednej doby je návrat Nicka Furyho (Samuel L. Jackson) a po jeho boku sa postaví herečka Brie Larson (hrajúca hlavnú hrdinku Captain Marvel) - s ňou si zahral už v novinke Kong: Skull Island, čiže pre seba nebudú žiadnymi cudzincami.

Captain Marvel bude v rámci MCU úplne prvou hrdinkou so samostatným filmom, takže pochopiteľne pri konkurenčnom Wonder Woman pôjde o veľkú vec. Captain Marvel je mimoriadne mocnou postavou, ktorej sila je priamo súvisiaca s rasou Kree (z nej pochádza aj záporák Ronan z Guardians of the Galaxy). Premiéra je plánovaná na 7. marca (března) 2019. Ako sa vám páčila Gal Gadot v novom Wonder Woman? Myslíte, že ju Brie Larson alias Captain Marvel prekoná?

V komiksovej snímke Captain Marvel sa vráti aj Samuel L. Jackson s postavou Nicka Furyho!
Zdroj: bosslogicinc.com

Domov
Zdieľať
Diskusia