Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2017, 9:29
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Jason Bateman v temnom krimi seriáli Ozark perie peniaze pre nemilosrdný drogový kartel. O život však ide nielen jemu, ale aj jeho rodine

FILMY A SERIÁLY OZARK
Uložiť Uložené

Netflix láka na ďalší zaujímavý projekt.

Netflix prichádza s ďalším zaujímavým seriálom. Ozark sa zameria na Martyho Byrdea (Jason Bateman), finančného poradcu z Chicaga, ktorý žije zdanlivo pokojným a nenápadným rodinným životom. Tajne však perie peniaze pre jeden z najväčších mexických kartelov. Keď sa však tento biznis začne kaziť, je nútený aj s rodinou utiecť do mestečka Ozarks. Je problémy však ani zďaleka nekončia.

Okrem Batemana si v seriáli zahrajú aj Esai Moreales, Julia Garner, Marc Menchaca, Jason Butler Harner a Harris Yulin. Samotný Jason Bateman sa spolupodieľal aj na scenári (spolu s Billom Dubuqueom a Markom Williamsom). Prvý trailer láka pomerne na temnú, atmosférickú a napínavú nálož so skvelými hereckými výkonmi (zdá sa to len nám, alebo je Bateman omnoho presvedčivejší v dramatických rolách a nie v priblblých komédiách?). Prvá séria bude pozostávať z diestiatich dielov a na Netflixe bude k dispozícií už 21. júla (červenec) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia