Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júla 2017, 15:55
Čas čítania 0:00
Ján A.

Režisér Rain Mana natočil novú drámu s Al Pacinom. O čom bude a ako v nej vyzerá hlavný hrdina?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosť HBO v spolupráci so Sony Pictures Television natočia film o Joeovi Paternovi.

Spoločnosť HBO odhalila prvú fotografiu z filmu o Joeovi Paternovi, ktorého stvárni ešte stále hrajúca legenda - Al Pacino (Scent of a Woman, The Godfather, Scarface). O réžiu sa postará oscarový Barry Levinson (Rain Man, The Wizard of Lies) a vo filme sa predstavia títo herci -  Annie Parisse (Vinyl), Riley Keough (It Comes at Night), Kathy Baker (Street Smart) a Greg Grunberg (Star Wars: The Force Awakens). Debora Cahn, John C. Richards a David McKenna napísali scenár podľa knižnej predlohy Joea Posnanskiho. HBO produkuje film v spolupráci so spoločnosťou Sony Pictures Television

Príbeh sa zameriava na život Joe Paterna po tom, čo sa stal trénerom víťazného mužstva vo vysokoškolskej lige. Pozrieme sa teda aj do obdobia, kedy bol zapletený do škandálu sexuálneho zneužívania. Viac informácií o Paternovi nájdete v tomto odkaze. Počin bol v minulosti známy pod krycím názvom Happy Valley, momentálne však ešte stále nepoznáme konečné pomenovanie. Levinson a Al Pacino už pre HBO spolupracovali na dvoch filmoch - You Don’t Know Jack a The Humbling. Pre úplnosť ešte dopĺňam, že Levinson napísal scenár drámy …and justice for all, v ktorom zažiaril práve zmieňovaný herecký velikán. 

Režisér Rain Mana natočil novú drámu s Al Pacinom. O čom bude a ako v nej vyzerá hlavný hrdina?
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia