Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júla 2017, 18:50
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Je úplne jedno, koľko máte rokov. Diabolský a vražedný klaun Pennywise vám v horore It naženie husiu kožu už len svojím pohľadom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. uvoľnilo novú ukážku skvelo vyzerajúceho hororu It.

O vraždiacom klaunovi sme síce písali už mnohokrát, no aj tak z neho máme stále nepríjemný pocit. Pennywise viacerým z nás znepríjemňoval večerné zaspávanie už svojou knižnou podobnou a zdá sa, že na veľkom plátne to nebude inak. Warneri vkladajú do adaptácie hororu Stephena Kinga poriadnu dôveru, pričom scenár pre pokračovanie chcú mať dopísaný už v januári (leden) a natáčanie malo začať v marci (březen). Niet sa čomu čudovať. It vyzerá každou ukážkou lepšie a lepšie a my sa úprimne tešíme na moment, kedy dorazí do našich kín (7. september/září). 

Prvý diel bude mapovať detské obdobie hlavných hrdinov. Fanúšikov iste poteší aj fakt, že sa môžu tešiť na nekompromisný R-kový rating. Herecky sa predstavia Jaeden Lieberher (Midnight Special), Finn Wolfhard (Stranger Things), Jack Dylan Grazer (Tales of Halloween), debutantka Sophia Lillis, Wyatt Oleff (Guardians of the Galaxy), Chosen Jacobs (Hawaii Five-0) a Jeremy Taylor (42). Démonického klauna si zahrá Bill Skarsgård. Na režisérskej stoličke sedí Andrés Muschietti (Mama). Nový trailer je opäť nabitý skvelou atmosférou, čo poviete?

Domov
Zdieľať
Diskusia