Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2017, 15:51
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriálový Preacher sa v akčnom thrilleri predstavuje ako agent, ktorý ide neľútostne po krku medzinárodnej teroristickej organizácii

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Konkurencia pre American Assassin?

Akčný thriller Stratton to bude mať v kinách ťažké. Konkurencia v žánri totiž raketovo stúpa - máme tu samozrejme skvelého Johna Wicka, nádejne vyzerajúci thriller American Assassin či čerstvú rúbanicu Atomic Blonde. Režisér Simon West (Con Air, The Expendables 2) sa teda bude musieť sakra snažiť. I keď podľa traileru to na veľké fanfáry príliš nevyzerá. Film nám rozpovie príbeh agenta Johna Strattona (Dominic Cooper), člena britského špeciálneho komanda, ktorý je na stope medzinárodnej teroristickej organizácii. Ide o adaptáciou prvej zo série románov od Duncana Falconera.

Okrem Coopera sa v snímke objavia aj Austin Stowell (Whiplash), Tom Felton (Harry Potter), Gemma Chan (Humans), Tyler Hoechlin (Teen Wolf), Thomas Kretschmann (Avengers: Age of Ultron), Derek Jacobi (The King's Speech), Connie Nielsen (Wonder Woman) či Jake Fairbrother (Skyfall). Premiéra v Spojenom kráľovstve je naplánovaná na 1. septembra (září) tohto roku, americká zatiaľ nebola stanovená. Čo myslíte, obstojí Stratton v konkurencii alebo pôjde len o zabudnuteľný akčný výplach?

Seriálový Preacher sa v akčnom thrilleri predstavuje ako agent, ktorý ide neľútostne po krku medzinárodnej teroristickej organizácii
Zdroj: GFM Films
Domov
Zdieľať
Diskusia