Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. augusta 2017, 20:07
Čas čítania 0:00
Ľuboš Č.

Riddley Scott v spolupráci s Amazonom sfilmujú temnú fantasy The Beast is an Animal

FILMY A SERIÁLY AMAZON
Uložiť Uložené

Produkčná spoločnosť Riddleyho Scotta sa púšťa do spolupráce s Amazonom. Inšpiráciu našli v knihe holandskej spisovateľky.

Amazon Studios spojilo sily s produkčnou spoločnosťou Riddleyho Scotta a spoločne sa chystajú sfilmovať tohtoročnú knižnú novinku zo sveta dark fantasy The Beast is an Animal. Tú má na svedomí holandská spisovateľka Peternelle van Arsdale a jej dej sa točí okolo dievčaťa menom Alys, ktorá spolu s ostatnými deťmi prežije útok dvojičiek, požieračiek duší, na svoju dedinu. Alys sa následne dostáva do novej dediny a sveta plného strachu, no postupne odhaľuje, že ju s dvojicou obávaných sestier a beštiou, ktorá ich ovláda, spája nevysvetliteľné puto.

Opis hlavného príbehu rozhodne vzbudzuje záujem, bude preto zaujímavé sledovať, akým spôsobom k nemu filmoví tvorcovia pristúpia. Za kormidlo celého projektu by sa podľa posledných informácií mala postaviť režisérska dvojica vystupujúca pod pseudonymom Bert & Bernie (Katie Ellwood and Amber Templemore-Finlayson), ktorá získala cenu za krátky film The Taxidermist a nedávno spolupracovala s YouTube Red na tvorbe komédie Dance Camp. Práve angažovanie neznámych mien do čela filmu vzbudzuje pochybnosti, na lámanie palice je však ešte priskoro, keďže The Beast is an Animal svoju cestu iba začína.

Riddley Scott v spolupráci s Amazonom sfilmujú temnú fantasy The Beast is an Animal
Zdroj: Margaret K. McElderry Books
Domov
Zdieľať
Diskusia