Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2017, 12:33
Čas čítania 0:00
Marcel O.

Sólovka Han Sola nabrala talentovanú posilu. K ansámblu sa pridal aj Paul Bettany alias Vision

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Zahrá si Paul Bettany pilota alebo z neho bude Jedi?

Po viacerých spoluprácach s Ronom Howardom sa Paul Bettany pridáva aj k jeho najnovšiemu filmu o legendárnom pilotovi Han Solovi. Režisér včera prekvapil fanúšikov, keď na svoj twitter pridal fotku z dotáčok filmu, na ktorej je spolu s hviezdou od Marvelu. O jeho postave môžeme zatiaľ iba špekulovať, hoci jeho outfit na fotke sa podobá tomu Han Solovmu, ale niektorí fanúšikovia hovoria aj o postave rytiera Jedi. 

Film sprevádzajú veľké komplikácie, keď po odstúpení režisérskej dvojice Phil Lord & Chris Miller sa k nim nedávno pridal aj herec Michael K. Williams. Prijatie Paula Bettanyho medzi hercov tohto filmu je určite pozitívna správa, pretože o jeho hereckých schopnostiach niet pochýb. Potvrdil nam ich napríklad ako Vision vo filmoch od Marvelu či stvárnením Charlesa Darwina vo filme Creation. To, akú postavu herec vo filme zo sveta Star Wars stvárni, je stále otázne a nám ostáva len čakať na ďalšie informácie z natáčania.

Domov
Zdieľať
Diskusia