Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2017, 3:18
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Chris Pine sa predstavuje ako škótsky kráľ Robert I. na prvom obrázku lákavého historického eposu Outlaw King

FILMY A SERIÁLY OUTLAW KING
Uložiť Uložené

Kvalitné obsadenie a kvalitný režisér. Žeby to tentokrát Netflixu vyšlo?

Netflix síce svojimi seriálovými projektmi hviezdi na každom kroku, s filmami ale také šťastie zatiaľ nemá. To by však mohli zmeniť mimoriadne chválený kúsok Mudbound či historická freska Outlaw King. Snímka sa práve začala nakrúcať a čo-to ste si už o nej na Filmkulte mohli prečítať. Tentokrát máme k dispozícii aj vôbec prvý obrázok priamo z filmu.

Celý projekt režíruje David Mackenzie (Hell or High Water), o scenár sa postarali Bash Doran, James MacInnes, Mark Bomback a David Harrower. Hlavným hrdinom epickej historickej drámy bude Robert I. (Pine) snažiaci sa získať pre Škótsko nezávislosť. Bude však musieť čeliť prekvapivému útoku Anglického kráľa a jeho vojsku. Okrem Pinea uvidíme aj Aarona Taylor-Johnsona, Florence Pugh, Tonyho Currana, Stephena Dillanea a Billyho Holwlea. Nakrúca sa v historických škótskych lokáciách, dokonca na mieste, kde má byť pochovaný samotný Robert I. Outlaw King by si mal svoju premiéru odbiť v priebehu roka 2018.

Chris Pine sa predstavuje ako škótsky kráľ Robert I. na prvom obrázku lákavého historického eposu Outlaw King
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia