Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2017, 14:41
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tretím prequelovým kraťasom k snímke Blade Runner 2049 bude animák od japonského režiséra Animatrixu či Cowboya Bebopa

FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER 2049
Uložiť Uložené

Krátky film ponesie názov Blade Runner: Black Out 2022 a zameria sa na obrovský výpadok elektrickej energie v Spojených štátov. Blade Runner 2049 zároveň predstavuje ďalšie plagáty.

Ak sa aj náhodou na nadchádzajúce sci-fi Blade Runner 2049 vôbec netešíte, musíte uznať, že marketingovú kampaň má táto záležitosť zvládnutú naozaj dobre. Okrem audiovizuálne odzbrojujúcich trailerov a niekoľkých ďalších krátkych klipov či televíznych spotov nám totiž ponúkla aj dva (tu a tu) z troch plánovaných kraťasov, prostredníctvom ktorých poodhaľuje udalosti, odohrávajúce sa medzi kultovým originálom a očakávaným pokračovaním. A my pre vás konečne máme informácie už aj o tom treťom a zároveň poslednom.

Pôjde o animák s názvom Blade Runner: Black Out 2022 a jeho príbeh bude zahŕňať obrovský výpadok elektrickej energie na západnom pobreží Spojených štátov. Za scenárom aj réžiou stojí tentokrát známy japonský tvorca Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop, Samurai Champloo, Animatrix), no a čo sa ústredných postáv týka, budú nimi Iggy (Kenichirou Matsuda), Trixie (Ichigo Aoba) a Ren (Makoto Furukawa). Navyše, pod textom si môžete vychutnať krátky klip zo zákulisia jeho výroby. Kompletný prequelový filmík by mal byť na YouTube kanále Sony Pictures Japan zverejnený už 26. septembra (září) 2017. V závere ešte pripomíname, že pod nižšie priloženou ukážkou nájdete aj najnovšiu porciu lákavých plagátov pre snímku Blade Runner 2049.

Domov
Zdieľať
Diskusia