Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. marca 2018, 15:46
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nahradí Willa Smitha v Mužoch v čiernom Chris Hemsworth? Rokovania so Sony sú momentálne v plnom prúde

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Značka Men in Black nie je mŕtva a Sony sa snaží znova ju dostať na plátna kín.

Najprv sme tu mali dohady o tom, že sa natočí nový diel Men in Black. Tie ustáli a vystriedali ich špekulácie o crossoveri s Jump Street. Ani to sa nakoniec neukázalo byť pravdivé a najnovšie tu tak máme správy, že Chris Hemsworth rokuje so Sony o jednej z hlavných rol.

Ak sa táto informácia potvrdí, budeme dúfať, že ide o kompletne nový príbeh, reboot či pokračovanie s inými postavami. J a K už môžu byť pokojne na dôchodku, keďže Will Smith sa k pokračovaniu akosi nemá.

Tomu napovedajú aj novinky od THR, ktoré odhaľuje, že sa príbeh bude odohrávať v Londýne a v jeho centre bude černoška, biely muž a postarší pán. 

Nový film zo série má režírovať F. Gary Gray (Straight Outta ComptonThe Fate of the Furious), pričom o scenár sa postarajú Matt Holloway a Art Marcum (Iron ManTransformers: The Last Knight). Vracajú sa aj producenti pôvodnej trilógie a v kinách by sme sa snímky mali dočkať 14. júna 2019. Dátum sa však zrejme posunie.

Domov
Zdieľať
Diskusia