Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
5. marca 2018, 7:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Druhá séria Legion okrem Shadow Kinga počíta s novým tajomným záporákom!

FILMY A SERIÁLY LEGION
Uložiť Uložené

A za oponou číslo jedna sa nachádza... kto?

Vynikajúci komiksový seriál Legion sa čoskoro dočká druhej série. Napriek tomu, že na pozícii výkonného producenta už nepočítame s Bryanom Singerom, seriál pokračuje plnou parou vpred. Podarí sa štábu na čele s Noahom Hawleym (scenár k seriálom Fargo či Kosti) druhou sezónou potvrdiť predošlý úspech? Pevne dúfame.

Podľa dostupných informácií sa samotný príbeh presunie poriadne dopredu - a to o jeden celý rok. Aj naďalej sa však na neho budeme pozerať z pohľadu momentálne strateného Davida (Dan Stevens). Zvyšok mutantov sa zatiaľ spojí s niekdajším nepriateľom Clarkom (Jemaine Clement), pracujúcim pre Divíziu 3. 

Zákerný Amahl Farouk ale kuje nové temné plány k získaniu neobmedzenej moci, a tak hrdinom na čele s Davidom nezostáva nič iné než rázne zakročiť. Na Comic-Cone bolo však taktiež potvrdené, že sa v seriáli máme tešiť na nového, doposiaľ nevideného záporáka. Kto by ním podľa vás mohol byť? 

Ako správni fanúšikovia si pred novou sériou samozrejme nezabudnite zopakovať všetky doposiaľ vydané reklamné materiály - a teda nižšie umiestnené promo videá a fotografie. Prvý diel si pre nás tvorcovia naplánovali už na 3. apríl (duben) 2018


Domov
Zdieľať
Diskusia