Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. marca 2018, 16:28
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Vzdajte sa alebo zomrite! Into the Badlands v traileri pre 3. sériu opäť ohuruje perfektnou akciou a krvavými súbojmi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tretej série sa dočkáme v druhej polovici apríla.

Úspešný akčný seriál Into the Badlands prichádza so svojou treťou sériou. Tá prvá mala premiéru v roku 2015, fanúšikovia si následne na pokračovanie museli počkať dva roky.

Post-apokalyptický príbeh nás zavedie do feudálnej spoločnosti budúcnosti, ovládanej niekoľkými mocnými barónmi. Sunny (Daniel Wu) je trénovaný bojovník, ktorý sa rozhodol, že bude putovať nepokomi zmietanou krajinou, aby ochránil svojho malého syna Henryho.

Keď však Henry ochorie záhadnou chorobou, musí Sunny spojiť sily s Bajieom (Nick Frost) a namieriť si to späť do Badlands, kde sa schyľuje k vojne.

Podľa traileru sa evidentne opäť môžeme tešiť na parádnu choreografiu a prepracované akčné scény, ktorým nebude chýbať ani poriadna krvavosť. Okrem zmienených hercov uvidíme aj Emily Beecham, Eleanor Matsuura, Ally Ioannides, Stephena Langa, Shermans Augustusa, Baboua Ceesaya či Lorraine Toussaint.

Ako showrunneri sú opäť uvádzaní Alfred Gough a Miles Millar. Premiéra je naplánovaná na 22. apríla (duben) 2018. Patríte k fanúšikom tohto seriálu? Chystáte sa sledovať aj tretiu sériu?

Domov
Zdieľať
Diskusia