Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2018, 22:23
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Simon Pegg vážne pochybuje, že sa Quentin Tarantino naozaj chopí réžie Star Treku

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tarantino napokon možno napíše len scenár. Alebo nás ešte prekvapí?

Dnešnú rubriku Raňajky s Filmkultom začneme Tarantinom, ale uvidíte aj prvý obrázok z rebootu Sabriny, mladej čarodejnice a dozviete sa, či sa dočkáme obnovenia seriálu Priatelia.

Star Trek Quentina Tarantina

Simon Pegg, ktorý si zahral v Star Trek Beyond a podieľal sa aj na scenári, pochybuje, že sa réžie niektorého filmu zo série chopí Quentin Tarantino.

Ako dôvod uviedol, že Quentin momentálne pracuje na svojom predposlednom filme a podľa Pegga sa k réžii Star Treku na najbližšie dva-tri roky nedostane. Uvidíme, ako to napokon dopadne.

Simon Pegg vážne pochybuje, že sa Quentin Tarantino naozaj chopí réžie Star Treku
Zdroj: Weinstein Company

 Chaos Walking

Adaptáciu sci-fi bestselleru Chaos Walking s Tomom Hollandom (Spider-Man: Homecoming) a Daisy Ridley (Star Wars: The Last Jedi) čakajú rozsiahle dotáčky.

Nové scény napíše priamo autor predlohy Patrick Ness. Očakáva sa, že dodatočné filmovanie zaberie dva až tri týždne. Pôvodne bola premiéra naplánovaná na 1. marca (březen) 2019, ale vzhľadom na dodatočné práce sa určite odloží.

Simon Pegg vážne pochybuje, že sa Quentin Tarantino naozaj chopí réžie Star Treku
Zdroj: Lionsgate

The Last Witness

Anglicko, rok 1947. Mladý novinár (Alex Pettyfer) vyšetruje sériu záhadných samovrážd a zisťuje, že možno vôbec nejde o samovraždy. Stopy ho dovedú až k tajomnému emigrantovi z východnej Európy a jeho úlohe pri utajení jedného zo Stalinových najbeštiálnejších zločinov.

Režíruje Piotr Szkopiak. Vo vedľajších úlohách sa objavia aj Michael Gambon, Talulah Riley a Robert Więckiewicz. Premiéra sa uskutoční 29. mája (květen) 2018 prostredníctvom VOD.

Sabrina

Nová a temnejšia verzia známeho seriálu Sabrina, mladá čarodejnica bude tentokrát vychádzať z komiksu Chilling Adventures of Sabrina. Projekt sa už začal nakrúcať a tvorcovia nám predstavili prvý obrázok. Hlavnú rolu si tentokrát strihne Kiernan Shipka (Mad Men). Zatiaľ nie je známy dátum premiéry.

Dočkáme sa oživenia Priateľov?

V súčasnosti zažívame návrat viacerých populárnych seriálov, naposledy sa s úspechom pripomenul titul Roseanne. Podľa stanice NBC sa však podobné "oživenie" pre seriály, ako Priatelia či Seinfeld nechystá. Kompetentní sa dokonca vyjadrili, že reboot Priateľov sa nikdy v budúcnosti neuskutoční. Škoda.

Simon Pegg vážne pochybuje, že sa Quentin Tarantino naozaj chopí réžie Star Treku
Zdroj: NBC/Warner Bros. Television Distribution
Domov
Zdieľať
Diskusia