Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2018, 9:49
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Najznámejší pašerák štartuje Millennium Falcon a odlieta do akcie. Solo: A Star Wars Story prichádza s ďalšími lákavými ukážkami

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Snímka dorazí už budúci mesiac. Vidíte to na kino?

Han Solo sa nám opäť pripomína novými ukážkami. A musíme uznať, že film v našich očiach stále vyzerá (prekvapivo?) schopne. Aspoň, čo sa týka trailerov. V druhej ukážke sa navyše dostanú k slovu aj samotní tvorcovia.

Problémami stíhaný projekt zrejme dostal v podobe angažovania Rona Howarda správne smerovanie. Samozrejme, nebudeme sa radovať predčasne a počkáme si na premiéru.

V hlavnej úlohe sa predstaví Alden Ehrenreich, sekundovať mu budú Donald Glover, Emilia Clarke, Woody Harrelson, Paul Bettany, Thansie Newton či Phoebie Waller-Bridge.

Han Solo so svojou bandou k nám na Millennium Falcon doletí 24. mája (květen) 2018. Pre všetky potrebné informácie o celom projekte, vstúpte do tohto vlákna. Ako ste na tom vy? Presvedčila vás doterajšia kampaň k návšteve kina? 

Domov
Zdieľať
Diskusia