Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. mája 2018, 17:25
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Bude tímovka X-Force s Deadpoolom nekompromisné R-ko? Ryan Reynolds potvrdil, že už majú základný príbeh

FILMY A SERIÁLY RYAN REYNOLDS
Uložiť Uložené

X-Force natočí Drew Goddard, autor televízneho Daredevila či hororu The Cabin in the Woods.

Očakávaná komiksovka Deadpool 2 už čoskoro vtrhne do našich kín, ale dosť fanúšikov sa začína zaujímať aj o ohlásené pokračovanie v podobe tímovky X-Force. Tú v druhom diele sformuje samotný Deadpool, aby s jej pomocou ochránil mladého mutanta Russella pred vojakom z budúcnosti Cableom.

Réžie X-Force sa chopí Drew Goddard, ktorý napíše aj scenár. Goddard momentálne dokončuje svoj nový projekt Bad Times at El Royale a hoci zatiaľ nevieme, kedy sa X-Force začne nakrúcať, samotný Ryan Reynolds je z možnosti zo spolupráce s Goddardom nadšený.

Bude tímovka X-Force s Deadpoolom nekompromisné R-ko? Ryan Reynolds potvrdil, že už majú základný príbeh
Zdroj: 20th Century Fox

Prezradil tiež, že tvorcovia už majú základný príbeh, s ktorým sú všetci spokojní. „Ale scenár ešte nemáme,“ dodal. Objavili sa dohady, že keď 20th Century Fox prevezme Disney, možno sa to podpíše aj na celkovom tóne filmov s Deadpoolom.

Reynolds však uviedol, že z jeho pohľadu sa na pripravovaných filmoch nič nemení a ani akvizícia Disney plány tvorcov nenaruší. 

„Možno je to len predstava, alebo som naivný, ale myslím, že biznis bude mať naďalej v kompetencii Fox,“ povedal herec. Doplnil, že podľa neho ostane 20th Century Fox do veľkej miery nezávislou jednotkou, aj keď bude patriť pod Myšiaka.

Odporúčané
Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi Najväčšie hollywoodske priateľstvá: The Rock si vraj nevie poriadne vyprať spodnú bielizeň a Matt Damon žil v špine medzi červíkmi 23. júna 2023, 14:30

Čo sa týka samotného ratingu, Reynolds sa vyjadril, že keďže ešte nemajú scenár, je predčasné špekulovať. „Najprv musíme mať príbeh. Nemyslím, že teraz ktokoľvek uvažuje o ratingu. Môj osobný odhad je ten, že to bude R-ko, ale opäť: Momentálne sa zaoberáme tým, aký príbeh chceme vyrozprávať.“

Zdá sa teda, že na X-Force si ešte pár rokov počkáme. Dodáme už len, že Deadpool 2 dorazí do slovenských kín už tento štvrtok, teda 17. mája (květen) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia