Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2018, 20:36
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

John Wick uteká pred svojimi prenasledovateľmi na koni uprostred rušného mesta! Pozrite si zábery z natáčania tretej časti

FILMY A SERIÁLY JOHN WICK 3
Uložiť Uložené

Vďaka snímke John Wick 3: Parabellum môže Keanu Reeves brázdiť ulice na statnom tátošovi.

Tretí diel akčného dobrodružstva Johna Wicka s podtitulom Parabellum sa momentálne nakrúca a v kinosálach ho teda uvidíme až budúci rok.

Príbeh nadviaže priamo na koniec dvojky, kedy bol John vylúčený z hotelu Continental a na jeho hlavu je vypísaná 14 miliónová odmena. Nemôže využívať žiadne benefity Continentalu a nikde nie je v bezpečí.

Do hlavnej úlohy sa samozrejme vráti Keanu Reeves, doplnia ho aj Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Ian McShane, Laurence Fishburne či Common. O scenár sa opäť postaral Derek Kolstad a na režisérsku stoličku sa vrátil Chad Stahelski.

Nižšie si môžete vychutnať video a obrázky, na ktorých vidno, že Keanu Reeves tentokrát bude pred zabijakmi utekať aj na koni. Premiéry snímky sa dočkáme 17. mája (květen) 2019.

Okrem toho sa však plánuje televízny spin-off s názvom The Continental, v ktorom budeme sledovať osudy viacerých zabijakov. No, a aby toho nebolo málo, tak zrejme dostaneme aj celovečerný spin-off Ballerina. Ten nás opäť zavedie do sveta Johna Wicka, avšak hlavnou hrdinkou bude detská assassinka.

Domov
Zdieľať
Diskusia