Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2018, 14:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Koniec sveta nikdy nebol zábavnejší. V absurdnej komédii sa Apokalypse snažia zabrániť anjel a démon

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Miniséria Good Omens s Jonom Hammom, Michaelom Sheenom či Davidom Tennantom nám ponúka nahliadnutie do zákulisia. A zatiaľ to vyzerá veľmi nádejne.

O chystanej adaptácii skvelého humoristického fantasy románu Good Omens od Terryho Pratchetta a Neila Gaimana sme vás už na Filmkulte stihli informovať. Vďaka Comic-Conu sa k nám však dostáva aj vôbec prvé video, v ktorom sa pozrieme do zákulisia tohto očakávaného seriálu.

V hlavných úlohách uvidíme kvalitných hercov, ako Michael Sheen, David Tennant, Jon Hamm, Jack Whitehall, Derek Jacobi, Mark Gatiss, Miranda Richardson či Nick Offerman. Okrem toho sa na projekte bude podieľať aj oscarová Frances McDormand. Tá nahovorí hlas samotného Boha.

O čom to však celé bude? Ocitneme sa v súčasnosti, kde biblická Apokalypsa už klope na dvere. Armády nebies a pekla sa pripravujú na finálne zúčtovanie a ušetrený nebude nikto. 

Medzi smrteľníkmi sa však motá dvojica zvláštnych priateľov: anjel Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant), ktorí sa snažia Súdnemu dňu zabrániť, pretože na Zemi sa im žije celkom dobre a nemajú chuť sa vrátiť do svojich pôvodných domovov.

Okrem nich tu však máme aj 11-ročného Antikrista Adama (Sam Taylor Buck), láskavého chlapca, ktorý ani len netuší, že je vyslancom pekiel. A to je ešte len začiatok! Jon Hamm si v tejto uletenej komédii strihne archanjela Gabriela. 

Miniséria bude mať 6 epizód a americká premiéra je stanovená na rok 2019. Z toho mála, čo sme zatiaľ videli v priloženom videu, sa však o kvalitu príliš nebojíme. Snáď sa teda nedočkáme trpkého sklamania.

Koniec sveta nikdy nebol zábavnejší. V absurdnej komédii sa Apokalypse snažia zabrániť anjel a démon
Zdroj: Amazon Studios/BBC

Domov
Zdieľať
Diskusia