Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 11:31
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Red Skull je po Avengers: Infinity War voľný a pokojne sa môže opäť objaviť v niektorom z nadchádzajúcich MCU filmov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režiséri a scenáristi v tom majú jasno. Návrat Red Skulla na veľkom plátne by im v budúcnosti rozhodne nevadil.

Ak vás pri sledovaní Avengers: Infinity War prekvapila prítomnosť Red Skulla (Ross Marquand, Hugo Weaving sa objavil iba v Captain America: The First Avenger), rozhodne ste neboli jediní.

Cameo tejto postavy, ako aj úkryt Kameňa duše boli tvorcami poctivo strážené, no keď už pravda vyšla na povrch, internet okamžite zaplavili mnohé debaty a teórie.

Teraz sa však na tému Red Skulla a jeho budúcnosti v MCU vyjadrili aj režiséri Anthony a Joe Russovci, ktorí prostredníctvom The Avengers účtu na Twitteri odpovedali na jednu zaujímavú otázku od fanúšika.

Potvrdili totiž, že Red Skull je po Thanosovom odchode s Kameňom voľný, môže opustiť Vormir a usilovať o získanie nejakého Kameňa nekonečna. To tomuto záporákovi samozrejme otvára dvere do niektorého z budúcich MCU filmov, kde by sa mohol pokojne objaviť.

Určite by sme si radi pozreli napríklad jeho ďalšie a zároveň finálne stretnutie s Capom (Chris Evans), ktoré by mohlo perfektne uzavrieť kruh oboch postáv.

Návrat Red Skulla navyše podporujú aj scenáristi Stephen McFeely a Christopher Markus, takže možné je naozaj všetko. No vráťme sa v závere na moment k Russovcom, ktorí sa nedávno podelili aj o informácie ohľadom smrti Draxovej (Dave Bautista) rodiny.

Red Skull je po Avengers: Infinity War voľný a pokojne sa môže opäť objaviť v niektorom z nadchádzajúcich MCU filmov
Zdroj: Marvel Studios

Tú, ako je nám už dobre známe z Guardians of the Galaxy, zavraždil Ronan (Lee Pace) pod kontrolou Thanosa (Josh Brolin). No vďaka audiokomentáru k Infinity War teraz vieme, že Draxova planéta dopadla rovnako, ako tá Gamorina (Zoe Saldana).

Drax bol teda postavený na jednu stranu a jeho rodina na tú druhú. Bude tak zaujímavé sledovať, či sa o celom incidente dozvieme niečo viac v nadchádzajúcich snímkach Captain Marvel a Avengers 4. Čo myslíte vy? A chceli by ste vidieť návrat Red Skulla?

Domov
Zdieľať
Diskusia