Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2018, 17:24
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Die Hard 6 skutočne vznikne. Mladého Johna McClana vyberie sám Bruce Willis, ktorý si vo filme aj zahrá

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bruce Willis bude pomáhať s výberom mladšej verzie svojho ja. Vo filme sa tak budú prelínať dve časové línie.

Die Hard: A Year One je ako prequelom, tak sequelom zároveň. Pozrieme sa ako na staršieho Johna McClanea, tak aj na jeho mladú verziu ešte z čias kariéry v policajnom zbore mesta New York.

Na scenári sa poctivo pracuje a režisér Len Wiseman (Live Free or Die Hard) teraz prezradil, že okrem mladého McClana vo flashbackoch uvidíme aj mladšiu verziu Holly Gennero.

Či sa objavia aj obe Johnove deti je neznáme, ale my tak nejako dúfame, že ak sa tak stane, bude to len Mary Elizebeth Winstead ako Lucy. 

S výberom oboch verzií pritom má pomáhať samotný Bruce Willis. Ten si v snímke samozrejme zahrá kultového akčného hrdinu. Zatiaľ nie je známe, akou mierou si flashbacky a scény so súčasnosti rozdelia stopáž na plátne... a vlastne ani nevieme, čo si želáme viac. 

Posledný diel už vlastne ani nemal McClana z čoho šťaviť, na druhej strane sa však môžeme dočkať veľmi zle poňatého či zobrazeného mladšieho Johna. Budeme teda dúfať, že si s tým režisér štvrtého dielu poradí a my dostaneme úctyhodné pokračovanie.

Títo hrdinovia jednoducho neumierajú, aj keď v prípade Die Hard 5 by sa o tom dalo seriózne polemizovať. Bude ale zaujímavé zistiť, aké udalosti dohnali Johna k takej odvahe a šikovnosti so zbraňami, aké preukázal v Die Hard 1.

S natáčaním sa začne, až bude scenár kompletne hotový. Štáb si dal tento záväzok a nemieni ho meniť. Pri štvorke sa začalo s natáčaním ešte pred dokončením scenáru a bolo to veľmi náročné. V podstate sa ale môžeme baviť o roku 2020. Premiéra o dva roky je viac než pravdepodobná. 

Die Hard 6 skutočne vznikne. Mladého Johna McClana vyberie sám Bruce Willis, ktorý si vo filme aj zahrá
Domov
Zdieľať
Diskusia