Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. októbra 2018, 14:15
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Pozrite si prvých 5 minút z 9. série The Walking Dead, ktorá štartuje už o pár dní. Podarí sa seriálu konečne zvýšiť kvalitu?

FILMY A SERIÁLY THE WALKING DEAD
Uložiť Uložené

Od tvorcov dostávame veľa sľubov, ale či je na nich niečo pravdy? Dozvieme sa už čoskoro.

Hororový zombie seriál The Walking Dead už čoskoro dorazí so svojou 9. sériou. Samotný seriál, ako aj postavy Ricka, Negana či Maggie sa stali už stálicami našich televíznych obrazoviek.

A to aj napriek tomu, že kvalita seriálu je v posledných sériách pochybná (mierne povedané). Tvorcovia sa však s veľkou slávou kasajú, že majú dosť materiálu na ďalšie tri série a následné spin-offy.

Vzhľadom na mizériu posledných sérií ani nevieme, či sa na to vlastne máme tešiť. Faktom ale je, že mnohých divákov už tento zdĺhavý príbeh nebaví, čo sa logicky prejavilo aj na nižšej sledovanosti. A s tým sa muselo niečo urobiť. 

Na miesto showrunnerky teda zasadla Angela Kang, ktorá sa pokúsi vrátiť seriál do formy. The Walking Dead teda čakajú zmeny, a to rozhodne nie malé.  

Nie je žiadnym tajomstvom, že Maggie a Rick majú seriál opustiť a obaja sa majú údajne objaviť len v 6 epizódach. Do istej miery sa teda doterajší príbeh ukončí a začne niečo nové. Zrejme. Bol by to logický krok a možnosť vdýchnuť The Walking Dead trochu originálnych prvkov.

Odporúčané
10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 10. séria The Walking Dead sa skončí epickým finále už tento rok. Uvidíme aj nový spin-off World Beyond 27. júla 2020, 16:27

Radi by sme verili, že kroky tvorcov pomôžu seriálu získať na kvalite, ale už na to popravde nemáme síl. Nová séria nás tak môže len a len prekvapiť. Ale ako sa hovorí, nádej umiera posledná. Preto nevylučujeme, že nás možno nová séria predsa len dokáže prekvapiť.

Nová showrunnerka to bude mať v každom prípade náročné. Rozhodne jej držíme palce. 9. séria dorazí 7. októbra (říjen) 2018 a nižšie si okrem ukážok môžete pozrieť aj prvé 4 minúty z prvej epizódy.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia