Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2018, 19:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Captain Marvel sa po Infinity War stáva druhou najobľúbenejšou marvelovkou na Youtube

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

1 milión "lajkov" robí navyše z pripravovanej komiksovky najobľúbenejšiu sólovku v rámci MCU.

V dnešnej dobe sa dá popularita na internete vyjadriť veľmi jednoduchým spôsobom. Stačí len to, aby ste pri určitom príspevku klikli na políčko "palec hore".

Vyjadriť svoju podporu k prvej upútavke Captain Marvel sa prostredníctvom YouTube rozhodlo už vyše milión užívateľov.

Vzhľadom na celosvetové využívanie známej internetovej databázy videií YouTube môžeme teda prehlásiť, že divácky záujem o Captain Marvel je naozaj obrovský.

V porovnaní s ostatnými marvelovkami takéto množstvo "lajkov" dostala len úspešná komiksovka Avengers: Infinity War. A čo sa týka takzvaných "sóloviek", Captain Marvel jednoznačne vedie.

 

Dejovo sa v pripravovanej komiksovke presunieme do obdobia 90. rokov, kde sa stretneme dvojicou starých známych postáv v ich mladšej verzii (Fury alias Samuel L. Jackson a agent Coulson alias Clark Gregg).

Hlavná hrdinka Carol Danvers (Brie Larson) sa vo filme ocitne v boji medzi mimozemskými rasami Kree a Skrull. Táto vojna nám mimo iného predstaví aj novú elitnú jednotku Starforce.

Captain Marvel režírovala Anna Boden a Ryan Fleck (It's Kind of a Funny Story) a na scenári spolupracovali s mnohými osobami (Nicole Perlman – Guardians of the Galaxy, Geneva Robertson-Dworet – Tomb Raider a ďalší).

Premiéra filmu je na Slovensku plánovaná na 7. marca (březen) 2019. Pre akékoľvek ďalšie informácie ohľadom pripravovanej marvelovky môžete navštíviť nasledujúce vlákno.

Domov
Zdieľať
Diskusia