Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2018, 23:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Seriál Kidding s Jimom Carreym sa dočká 2. série a Warner Bros chystá vlastnú streamovaciu službu

FILMY A SERIÁLY OZARK
Uložiť Uložené

Aj tieto Raňajky budú plné pozoruhodných noviniek, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

Pred oddychovým víkendom si ešte dáme jedno vydanie našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Dozviete sa v nej novinky o seriáli Kidding s Jimom Carreym a budete si môcť vychutnať trailer pre lákavú drámu s Juliou Roberts.

Kidding

Seriál Kidding s Jimom Carreym v hlavnej úlohe momentálne beží na rôznych streamovacích službách, ale už teraz je jasné, že ide o úspešný projekt. To znamená, že sa dočkáme 2. série. Tá bude mať 10 epizód. Showrunnerom zostáva Dave Holstein, opätovná účasť režiséra Michela Gondryho zatiaľ nebola potvrdená.

Time Freak

Romantická sci-fi komédia Time Freak nám predstaví mladého Stillmana (Asa Butterfield), ktorý postaví stroj času, aby sa pokúsil napraviť svoj vzťah s bývalou priateľkou Debbie (Sophie Turner).

Film režíroval Andrew Bowler a vo vedľajších úlohách uvidíme aj Skylera Gisonda, Willa Peltza a Aubrey Reynolds. Americká premiéra sa uskutoční 9. novembra (listopad) tohto roku.

Mid90s

Chválený režisérsky debut Jonaha Hilla s názvom Mid90s dorazil s dvomi ďalšími ukážkami. Film vyzerá poriadne lákavo a nostalgicky, takže sa už tešíme. Americkí diváci ho uvidia 19. októbra (říjen) 2018.

Ozark

Úspešná kriminálna dráma Ozark sa dočká aj 3. série. Predstaviteľ hlavnej úlohy Jason Bateman to oznámil na svojom twitterovom účte. Netflix zatiaľ neprezradil dátum premiéry.

WarnerMedia

Spoločnosť WarnerMedia chystá vlastnú streamovaciu službu. Podľa slov jej šéfa Johna Stankeyho bude služba obsahovať obsah obsah televízií HBO, TBS a filmového štúdia Warner Bros. Jej spustenia by sme sa mali dočkať koncom roka 2019.

Seriál Kidding s Jimom Carreym sa dočká 2. série a Warner Bros chystá vlastnú streamovaciu službu
Zdroj: Warner Bros.

Toff Guys

Guy Ritchie momentálne pracuje na disneyovke Aladdin, následne sa ale vrhne na akčnú kriminálku Toff Guys. V nej si zahrajú Matthew McConaughey, Kate Beckinsale a Henry Golding. V centre príbehu bude šéf drogových dílerov, ktorý sa snaží svoje vybudované impérium predať dynastii oklahomských miliardárov. 

Seriál Kidding s Jimom Carreym sa dočká 2. série a Warner Bros chystá vlastnú streamovaciu službu
Zdroj: Lionsgate/Sony/Screen Gems

Ben Is Back

Dráma Ben Is Back bude o mladom Benovi (Lucas Hedges), ktorý sa po dlhej dobe vráti domov. Jeho matka Holly (Julia Roberts) však odhaľuje, že Ben si so sebou nesie démonov minulosti. A s nimi sa bude musieť vyrovnať. Film natočil Peter Hedges (otec Lucasa Hedgesa) a do amerických kín dorazí 7. decembra (prosinec) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia