Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

2. séria Mindhuntera sa zameria na vraždy detí a preskúma aj Charlesa Mansona

2. séria Mindhuntera sa zameria na vraždy detí a preskúma aj Charlesa Mansona
Zdroj: Sony Pictures Entertainment
FILMY A SERIÁLY MINDHUNTER
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Deadpool vo Fáze 5?

Ryan Reynolds sa na svojom Instagrame podelil s obrázkom, ktorý naznačuje, že by sme sa ďalšieho Deadpoola (tentokrát už vo svete MCU) mohli dočkať vo Fáze 5. Táto číslovka je však odvodená od skutočnosti, že pred piatimi rokmi došlo k úniku tzv. testovacích záberov. Práve vďaka tomu vznikol úplne prvý film. Či ale tretí Deadpool skutočne dorazí v 5. Fáze MCU, to momentálne ostáva záhadou.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Investigation heading into year 5. Or as I call it, ‘Phase 5.’ The point is, I love conspiracy-yarn. #LeakAversary

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

Nový The Walking Dead seriál dostal prvý teaser

Stanica AMC zverejnila teaser pre svoj ďalší seriál zo sveta The Walking Dead. Ten zatiaľ nemá oficiálny názov, no príbeh sa bude sústrediť na dve mladé ženy, ktoré budú patriť k úplne prvej generácii vyrastajúcej vo svete zombie nákazy. Čaká nás 10 epizód a premiéra je naplánovaná na jar 2020. Viac sa dozvieš tu.

Tarantino mal scenár pre Vtedy v Hollywoode v trezore

Tarantinov kameraman Robert Richardson prezradil, že režisér ukrýval scenár pre Once Upon a Time in Hollywood v trezore a vybraným kolegom ho dovolil čítať až po začiatku natáčania (iba Brad Pitt, Leonardo DiCaprio a Margot Robbie sa k nemu dostali pred štartom produkcie, no v Tarantinovej prítomnosti). Režisér tak učinil kvôli samotnému koncu filmu, ale aj ako opatrenie pred únikom, ku ktorému došlo pri The Hateful Eight.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Sony Pictures Entertainment

2. séria Mindhunter sa ukazuje v debutových záberoch

Netflix zverejnil prvý trailer pre očakávanú druhú sériu pecky Mindhunter. Tá sa zameria na vraždy detí v Atlante na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia, no priestor dostane aj neslávne známy Charles Manson. V hlavných úlohách opäť uvidíme agenta Holdena Forda (Jonathan Groff), jeho partnera Billa Tencha (Holt McCallany) aj profesorku psychológie Wendy Carr (Anna Torv). Všetkých 9 epizód bude na Netflixe sprístupnených 16. augusta (srpen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia