Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2019, 21:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine údajne z väzenia podpísal spoluprácu s vydavateľstvom za 10 miliónov dolárov. Vraj už začal nakupovať beaty

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Portál TMZ prichádza s exkluzívnymi informáciami, ktoré by v prípade potvrdenia urobili z Tekashiho okamžite veľmi bohatého rapera.

6ix9ine posledný rok vzbudzoval rozruch hlavne v súvislosti s uväznením a následným udaním celého nebezpečného gangu Nine Trey. Zdá sa, že tieto časy sú pomaly na konci a aj samotný dúhový raper sa už opäť naplno zameriava na svoju hudobnú kariéru. TMZ aktuálne informuje, že vydavateľstvo  10K Projects, ktoré už s Tekashim spolupracovalo v minulosti, znovu prejavilo záujem o spoluprácu. 

Údajne už kontroverzný interpret podpísal zmluvu na 10 miliónov dolárov, čo by z neho v prípade potvrdenia informácií urobilo (skoro) rekordmana. Výškou zárobku by dorovnal už zosnulého XXXTentaciona, ktorý dostal rovnako výhodnú zmluvu. 

Odporúčané
50 Cent pripravuje dokumentárnu sériu o Tekashim 6ix9ine, Snoop Doggovi aj sebe samom. Mapovať bude kriminálnu minulosť raperov 50 Cent pripravuje dokumentárnu sériu o Tekashim 6ix9ine, Snoop Doggovi aj sebe samom. Mapovať bude kriminálnu minulosť raperov 8. októbra 2019, 9:33

Zároveň prichádza Page Six s dohadmi o tom, že Tekashi už začal pracovať aj na tvorbe. Neznámy zdroj z hudobného prostredia tvrdí, že mladý newyorský producent dostal zaplatené za dve hudobné produkcie, ktoré mali putovať práve dúhovému Danielovi.

S prihliadnutím na slová samotného Tekashiho o tom, že má v pláne byť po prepustení ešte slávnejší, by to všetko mohla byť pravda. Všetko sa dozvieme už čoskoro, keďže sudca vyhovel žiadosti právneho tímu 6ix9ine a hlavné súdne pojednávanie preložil z januára 2020 na 18. december 2019, keď sa bude rozhodovať o definitívnom treste a potenciálnom okamžitom prepustení. 

Odporúčané
Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI 4. októbra 2019, 14:52
Domov
Zdieľať
Diskusia