Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2019, 9:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent pripravuje dokumentárnu sériu o Tekashim 6ix9ine, Snoop Doggovi aj sebe samom. Mapovať bude kriminálnu minulosť raperov

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že by sme sa mohli dočkať prvých dielov už čoskoro.

Pred niekoľkými dňami sa objavili dohady, že by 50 Cent mohol pracovať na dokumentárnom spracovaní príbehu dúhového 6ix9ine. Legendárny raper vždy vedel, ako zarobiť peniaze aj bez toho, aby sa musel zavrieť v štúdiu, a tak sa fanúšikom právom zdala táto teória pravdivá. Aktuálne už všetko potvrdzuje aj samotný Fifty a my sa vďaka TMZ dozvedáme, že to celé nebude len o Tekashim. 

Vďaka informáciám priamo od produkcie vieme, že by malo ísť o 6 až 8 dielov vysielaných priamo v televízii, ktoré budú mapovať kriminálnu minulosť nielen Tekashiho. Súčasťou dokumentárnej série bude aj Snoop Dogg spomínajúci na časy, keď prebiehal súdny spor, kde bol obvinený z vraždy člena znepriateleného gangu.

Odporúčané
Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI 4. októbra 2019, 14:52

Okrem toho sa podľa dostupných informácií obsadil do dokumentu aj samotný 50 Cent, a tak sa určite máme na čo tešiť. Pôjde o prvé spracovanie Tekashiho kariéry takýmto spôsobom vôbec, aj keď už dnes vieme, že na dokumentárnom filme pracujú aj Slováci okolo Yak.Shu.

Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa jednotlivým tvorcom podarí vykresliť povahu dúhovej hviezdy, ktorá sa už čoskoro môže dostať na slobodu. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Domov
Zdieľať
Diskusia