Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 14:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Od teraz môžeš očakávať, že 6ix9ine vydá v roku 2020 nový album.

Keď sa 6ix9ine dohodol s FBI, že vymení všetky informácie o trestných činoch Nine Trey za slobodu, dôležité bolo, aby samotní členovia jeho slová potvrdili a priznali sa. Počas posledných mesiacov uzavrelo dohodu o vine a treste 9 z celkových 11 členov mimo Tekashiho. Zvyšní dvaja popierali, že by spáchali to, o čom pred federálnou políciou svedčil dúhový raper. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46

Nasledoval preto súdny proces, v rámci ktorého sa dokazovalo, či Tekashiho únos z leta minulého roka, krádež šperkov a hotovosti boli fingované. Únosca Anthony "Harv" Ellison totiž tvrdil, že 6ix9ine si divadielko vymyslel, aby sa o neho zaujímalo viac ľudí pred vydaním albumu.

Podľa informácií TMZ bol Ellison včera uznaný vinným z únosu aj niekoľkých ďalších trestných činov. Rovnako bol uznaný vinným aj Aljermiah "Nuke" Mack, o ktorom 6ix9ine pred políciou tvrdil, že je namočený v obchodovaní s drogami. 

Aktuálne už s určitosťou vieme, že populárny raper splnil svoju časť dohody a teraz je rad na prokuratúre, ktorá sa už v úvode roka nechala počuť, že navrhne, aby súd znížil jeho trest z pôvodných 47 rokov na nutné minimum. To by v preklade znamenalo, že sa 6ix9ine dostane na slobodu najneskôr v januári 2020, teda po pojednávaní, ktoré ho ešte čaká. 

Zároveň vieme, že nemá v pláne vstúpiť do programu na ochranu svedkov a chce pokračovať v kariére. Myslí si, že sa na jeho udavačstvo zabudne, no napriek tomu si chce platiť nonstop ochranku. Nechajme sa teda prekvapiť, ako to ešte celé dopadne. 

Odporúčané
6ix9ine si po oslobodení pôjde po slávu. Odmieta program na ochranu svedkov 6ix9ine si po oslobodení pôjde po slávu. Odmieta program na ochranu svedkov 26. septembra 2019, 15:35
Domov
Zdieľať
Diskusia